7:e juni

Dag 10. Velemoen camping – Drithol. Ca 20 km vei.

Vaknade sliten och kände direkt att jag var värd en sovmorgon. Packade sent omsider ihop grejerna och gick till Spar för att hämta min depot. Den var där och jag fann mig tillochmed en ny spinnare och en ny kopp (som jag glömde på Nystöyl). Dessutom mötte jag tre fransmän på fina stålräsers. De hade startat någon gång i maj i Toulouse och ska till Nordkap. De räknar visst med att vara där den femtonde juli. Hemsidan: toulouse-capnord.com.Sen var det bara att sätta den ena foten framför den andra i några timmar till. Fötterna var glada när jag kom fram till stigen. Jag har skrattat en god stund åt en plats jag ska ta mig förbi som heter ”Drithol”. Lustigt nog så blev det i Drithol jag slog läger idag. En nydelig liten gräsäng på en liten hylla. Utsikt har Drithol med.Imorgon bär det vidare till Meisvatnhytta. En del stigning men inte så lång vad det verkar. På söndag ca 20km över kalfjället ned till Mösvatn.

2 kommentarer

  1. Jag fnissade också åt Drithol. Det ser ut att du har trevligare väder nu.
    Har du planerat in vilodagar? Det låter hårt att gå så långt varje dag. Sköt om dig!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s