9:e juni

Dag 12. Meinsvatnhytta-Hellegjuvet lite förbi Mogen mot Lågaros. Ca 20 km. Sov ut och fick en alpin start endast i den ena bemärkelsen. Gick i ur och skur ned till Kvenna där jag inte alls hade någon mottagning för att kunna ringa båtskjutsen. Fick omsider tag på Marianne som kunde ringa dem på Argehovd gård och meddela att den viktiga npl-aren var redo för skjuts över vattendraget. Tusen tack Marianne för hjälpen och Åsmund för turen över!Gick inte så långt därefter för att det blåste friskt bris på kalfjället och Lågaros var lite för långt borta för en kvällsmarsch.

Argehovd gård, hemplats för båtskjutsen

Kvenna, kanske vadningsbar vid Litlos i juli men inte här

Vildren som besökte mig under middagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s