10:e juni

Dag 13. Hellegjuvet-Reinvassdalen. 28? km över vidda. Startade lite moloket i halvelvatiden. Humöret tog sig opp efter lunch vid Lågaros och en stund tänkte jag ta mig ända till Rauhelleren. Hela tiden var jag osäker på om det skulle vara bro över Lågen, när jag kom fram till den härliga bron gick luften litt ur mig så jag slog mig ned för kvällen.Lite synd att inte få bo på någon ikonisk Hardangerviddehytta. Lågaros, som jag var inom bara för att handla lite, var riktigt fin. Hade säkert ett fint bibliotek också. Rauhelleren är ju inte riktigt helt på vägen så vi får se om jag tittar in där. Jag passar på att gå på medan vädret är fint. Jag kan nog fixa det så att jag kan defilera in i mål i Geilo redan på onsdagskvällen. Natten till onsdag ser ut att bli stygg, jag hade önskat en hyttenatt då. Får se hur det blir.

Bron över Lågen

Vidda och Hardangerjökullen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s