16:e juni

Dag 19. Iungsdalshytta-Bjordalsbu. 15km, 8-900m uppåt. Resans högsta punkt(!?) exklusive eventuella toppturer. Sällskap med Silvan, schweizaren.Var trög på morgonen pga diverse destillat natten innan. Kom oss iväg och traskade i maklig takt hela dagen. Om jag vanligtvis behöver ca 80% av den rekommenderade tiden på en etapp så är den rekommenderade tiden för Silvan ca 80% av vad det faktiskt tar. Nu var jag elak. Det var iallafall härligt att känna sig pigg när man kom fram.

Resans högsta punkt, bild 1

Resans högsta punkt, bild 2

Silvan, bild 1

Silvan, bild 2

Bjordalsbu var en helt perfekt selvbetjent hytta, precis som de ska vara med lite patina, bra kök, trevliga trämöbler och stort bibliotek med böcker från området. Kanske inte så bra bibliotek egentligen, men jag hade iallafall sällskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s