17:e juni

Dag 20. Bjordalsbu-Skarvheim. 13 km.Vi startade att gå med ambitionen att tälta någon timme norr om Skarvheim. 13 km på en dag skulle annars bli ny bottennotering, och det kan vi inte ha. Men när vi ankom Skarvheim hade den både dusch och vanligt kök. Och så vakade öringen o vattnet nedanför.Så vi stannade över natten och tog några kast i selet i Mörkedöla. Hade resans första napp, stor uppståndelse! Myggorna kläcker nu och det var på en liten mygglarv eller -puppeimitation den högg.

Jotunheimen!

Hungriga som vanligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s