18:e juni

Dag 21. Skarvheim-Kjyrkjestölen. 26 km. Sista dagen med Silvan. Kom oss iväg i lagom tid eftersom Silvan skulle gå 19km till Sulebu och jag vika av stigen lite innan, och sticka ned mot Tyinkrysset och Kyrkjestölen. Det har varit väldigt trevligt med sällskap men det har gått ut över min framdrift. Från att ha varit en halv dag före schemat vid Iungsdalshytta så är jag nu drygt en halv dag efter.Vi såg de första andra vandrarna på två veckor denna dagen. Snart blir det väl fler. Silvan gick med två norska kvinnor i en vecka, tills de kom till Geilo. Deras spår från dagen går vi nu i över varje snöfläck. Han visade mig deras tidsplan och tydligen ska jag gå om dem med 2-3 dager innan Alvdal. Huga.Det är fortfarande härligt att gå långsamt eftersom man inte blir sliten. När jag lämnade Silvan kunde jag spurta sista milen utan problem.

Laerdalen, huserar laxälvarnas drottning

Silvan igen

Jotunheimen igen

Ett vänligt mottagande till Filefjell

Kom till Kyrkjestölen lite efter halv åtta där Aagot, som driver stället, hade varm mat och öl. Fantastiskt! Hon hade också tagit ut mitt nästa depotpaket i Vang och alltså kört 44km för detta. Otroligt att det finns så hjälpsamma människor. Jag är evigt tacksam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s