20:e juni

Dag 23. Trollsjöen-Olavsbu. 25 km. Litt vei, mest stig. Regn och slitigt.

Började gå lite sent. Distansen för dagen var delad upp i 1-2 timmar stig, 1-2 timmar väg och så en vanlig dagsetapp på 15 km från Eidsbugarden/Fondsbu till Olavsbu. Eftersom jag var lite nonchalant inför dagens turdelar blev det självklart en ganska slitsam dag; huvudet var på plats helt enkelt. Tog en längre paus vid Eidsbugarden i det värsta regnet och gick sen upp för fjället till Olavsbu, DNT Oslos största selvbetjente hytte med 54 sängar och hyttevärd(!).

Snart ved Bygdin

Grått vid Eidsbugarden

Mot Fondsbu

Olavsbu

Framme vid Olavsbu visade det sig att jag var ensam även på denna hytte! Troligtvis den sista jag kommer att vara ensam på eftersom säsongen startar på riktigt i dessa dagar. En god del rutten snö, och mycket snö, på vägen upp hit.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s