22:a juni

Dag 25. Sas stillastående dag. Galdhöpiggen, 4h. Dimma, kuling och snö.”Vilodag” igen med målet att gå upp på Galdhöpiggen. Tog en lugn morgon och började halv tolv. Oförsvarligt sent för en topp antar jag, men jag blev liten inspirerad av den turistiska atmosfären på Spiterstulen efter historier om folk som gått upp i joggeskor och eller högklackat.Allt som allt var det lite tråkigt att inte få någon utsikt från toppen. Turen har varit präglad av låga moln och lätt regn de gånger jag har varit ordentligt högt upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s