23:e juni

Dag 26. Spiterstulen-Randsverk. 46km, 30 av dem på hyrcykel från Glitterheim. Pallrade mig iväg lite innan lunch och stålsatte mig inför stigningen över fjället på väg till Glitterheim. Vägen över fjället var odramatisk med lite snö helt överst.Jag hade googlat mig fram till att det fanns cykel att hyra mellan nationalparksgränsen och Glitterheim, 7km. Ett telefonsamtal bekräftade att det också gick att hyra hela vägen ned till Randsverk. Han sa inte att det kostade 300:-. Jag tog den smällen eftersom jag var så inställd på att komma mig ned till låglandet igen.Väl på campingen i Randsverk fann jag Silvan! Han hade tagit båten över Gjende från Gjendebu och mött två tyskar som också går NPL, Andreas och Nathalie. Därifrån hade de gått en dag på väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s