24:e juni

Dag 27. Randsverk-Veslesaetersetri. 22 km väg. Lite senare på kvällen den 23:e kom också de två norskorna (Anne-Line och Ellen) som Silvan gått med. De hade varit på Glitterheim samtidigt som mig men gått 22 ned och sen liftat de sista 8km. Den 24:e började alltså med att de liftade tillbaka de 8 och började dagen därifrån. Vi andra (jag, Silvan, Andreas och Nathalie) började traska tillsammans Otta.I Heidal kom norskorna ifatt oss, därifrån gick vi tillsammans över en ”genväg” över fjället till Otta. Allt för att slippa lite asfalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s