26:e juni

Dag 29. 0km, flugfiskedag. Lång morgon med en liten bytur innan vi tog bussen ut till älvens flygfiskesträcka.Fin älv men som vanligt lite över normalvattenstånd. Vi såg några fiskar som vakade, Silvan såg också några bestar helt inne vid strandkanten. Mycket vind men fin temperatur. Hade en fin harr på men den släppte. Jag har tagit lite intryck av nordnorrmännen som tycker att harr håller långt från samma klass som öring och blir inte längre så glad över harr. Körde väl därför den lite för hårt och tappade den inne vid gräset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s