27:e juni

Dag 30. Otta-Rondvassbu, 25km. Fick säckarna kört till Mysuseter av Anne-Lines man (tack!). Igår gick vi tillbaka från fisket till campingen, en dryg mil. Eftersom 5km av dessa var samma väg som vi skulle gå idag startade idag med 5km avverkade redan vid start.Gick Uldalen upp till Mysuseter, tog säckarna och vidare på vägen till Rondvassbu med Silvan och Ellen. Anne-Lines familj kom igår så de går tillsammans.Fick testat tältet i ca 9m/s på Rondvassbus tältplats. Kanske inte helt förnöyd. Men den nya sovsäcken jag hämtade ut i Otta var helt nydelig.

En kommentar

  1. Åh, där känner jag igen mig! En tråkig väg att gå men ett måste. Fint väder i alla fall 😀

    Skaff deg Outlook for Android

    ________________________________

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s