3:e juli

Dag 36. Raudsjödalen-Ellefsplass. 20km, först stig över fjället, sedan en liten genväg, sedan stig och sist väg. Många andra gäster på Raudsjödalen, samtliga var mycket trevliga. Ett av de andra paren gick tre veckor Norge på tvärs (en av de längre varianterna?). Av några andra fick vi en nästan full flaska Braastad! Räddade fremkommarn för kommande veckor.Startade tidigt pga vädret som skulle bli lite värre utöver dagen och så att Marianne skulle få en lång viloperiod på eftermiddagen. Hon hade börjat få lite ont i höften så jag tog också lite mer packning idag.Ellefsplass visade sig ligga vid älven med det roliga namnet Hola. Hola är en kopia av en engelsk kalkström som meandrar sig genom ett kulturlandskap. Nydelig. Och tro fan om inte harren vakade på dagsländor. Men ingen av dem blev lurad av mig.

Lite snö kom under kvällen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s