5:e juli

Dag 38. Saeter-Furubakken. 18 km och två timmar på M/S Faemund. Började som en lite grå och kall dag. Dessutom var det 7-8km på grusväg till Jonasvollen och båten.Mötte fyra från Oslo som skulle på en veckas packraftingtur inne på östsidan av Femunden. Lite smått otroligt så vägde deras ryggsäckar 40-45kg! En av dem hade en cola per dag. Kos väger tydligen bly.Framme vid nordänden av Femunden siktade vi in oss på att sova på någon av Statskogs öppna hytter.Den sista vi kom till passade dagsformen bäst men den visade sig vara upptagen av fyra tyskar. Lyckligtvis var de på väg att packa ihop för att åka hem. De var i färd med att avsluta en tre veckor lång paddeltur från Käringsjön till norr om Femunden. Ingen öring men sjukt med harr sa de.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s