6:e juli

Dag 39. Furubakken-Vauldalen. 31km, nytt rekord för Marianne! Laddade för en lång dag, dels för att Mariannes höfter spelade på lag igen och för att komma lite tidigare till Vauldalen där vår depot väntade. Marianne hade lust om att gå några dagar mer än planerat så det gjorde inget att vi kom lite tidigt till Vauldalen. Att hotellsäng, öl och restsurangmat väntade gjorde det ännu lättare.Femundsmarka var väldigt fin att gå i. Torra stigar och fin, gles furuskog. Hade gärna tagit en kanottur hit en annan dag.Omkring åtta var vi framme på Vauldalen. Vi bestämde oss då för att ta en halv vilodag dagen efter.

Mariannes favoritterräng

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s