7:e juli

Dag 40. Vauldalen-Hyddkroken. 11 km atv-väg/stig.

Sovmorgon, hotellfrukost och sen start. Nydeligt. Packade om maten för den kommande veckan och kom sent omsider iväg. Hade skrämt upp Marianne inför vadet över älven Hydda. Väl där skrämde jag upp henne lite till och eftersom hon klarade vadet utan anmärkning tror jag att jag skrämde henne nog.

Kom fram till Hyddkroken lagom till middagstid så det var bara att slå upp hilleberget, laga lite mat och se om någon fisk vakade i älven. Dessvärre var älven privat och inga fiskekort säljes. Såg dock en förslagen tjuvfiskare på andra sidan älven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s