8:e juli

Dag 41. Hyddkroken-Hyddsjödalen. 19km, hälften omärkt stig, hälften inte stig. Jag trodde inte att det var så vanligt att folk rörde sig i de här trakterna, men faktiskt så kom en till man förbi på morgonen. Han gick emellertid mer till väst, mot en del fina fiskevatten.Vädret var ganska otrevligt den här dagen, låga temperaturer och regn i luften. Inte för att den kombinationen har varit ovanlig på den här turen, men inte blir man gladare för det.Cirka halvvägs tog stigen slut och vi fortsatte på fri hand upp Hyddsjödalen. Det var regnigt, lite svalt och helt enkelt ett väldigt oinspirerande väder för att göra spänstiga vad efter att ha letat vadplatser i 5-10 minuter (för vem vill ta av sig skorna?). Efter det andra vadet slog vi läger i halv-sex-tiden precis söder om den nord-sydliga vattendelaren i dalen. Jag vann på maxi-yatzy denna kvällen.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s