11:e juli

Dag 44. Remslikleppen-Blåhammaren fjällstation. 10 km stig med massor av spång. Halv vilodag igen och en helt nydelig sådan. Varmt väder och lite bris så att en del av myggen försvinner.Kom till Blåhammaren tidig eftermiddag och stekte i solen med några folköl. Marianne fick sprudlevin och var fantastiskt förnöjd. I ruset av proseccon beställde hon också bord åt oss på trerättersmiddagen på kvällen. Anbefales eftersom det är buffé på huvudrätten.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s