24:e juli

Dag 57. Skjelbredtunet-en plats på vägen. 32 km asfalt.

Då har alltså den fruktade asfaltsetappen startat. Vi ska gå från Skjelbredtunet till Namsvatnet, drygt 95 km. Igår hämtade jag ut mina nya sulor till skorna så de fick sig en premiärtur på vägen till Nordli. Där mötte vi mina föräldrar som tagit turen upp från Avesta för att hjälpa mig under några dagar (fantastiskt!).

Vi gick och gick, Silvan fick sig en ölpaus i Kvelia, till slut fick det vara nog. Då ringde jag mor och far som kom och hämtade oss tillbaka till Skjelbredtunet. Flott service.

Väg

Öl- och snackspaus för Silvan

Väg igen. Ärligt talat vet jag inte var eller när denna bild eller den tidigare är tagna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s