27:e juli

Dag 60. Röyrvik-Oddvatnet. 21 km, först väg till båten och sedan i stort sett stiglöst.

Hade avtalat att möta Marianne klockan tre vid båten som skulle ta oss över Namsvatnet. Hon blev lite försenad pga lite felnavigeringar men när man kör från Harstad helt ned till Tröndelag kan det vara ok med någon minuts försening. Kärt återseende hur som helst!

Väl över vattnet och inne i Virmadalen tog vi oss en välförtjänt (?) vila och planerade dagen vidare. Klockan var ju redan fyra så särskilt mycket mer vandring skulle det väl inte bli. Vi såg ut en lämplig tältplats och började gå, jag och Marianne lite fortare än Silvan och Anne-Line. Insekterna var inte lika illa som i Skjaekerfjella men ändå plågsamma. Vi var tacksamma för en lätt bris under kvällen.

Silvan i action mode

Marianne i action mode 1

Marianne i action mode 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s