28:e juli

Dag 61. Oddvatnet-sjö 1073. 21 km stiglös men lättgått terräng. Jag och Marianne var färdiga med morgonrutinerna lite innan de andra och med en misstanke om att vi kom att hålla olika tempo stack vi iväg bara vi två.Nydelig dag, perfekt gåväder (25 grader och sol). Vi stannade och badade och lunchade vid Kjukkelvvatnet. Sedan styrde jag oss upp mot ett litet men högt pass för att slippa gå i skogen (insekter) och för att det var kortare än E1-rutten som går lite längre söderut. Om resten av Börgefjell var lika lättgått som delen hittills skulle det inte vara några problem. Det var det inte heller, så när som på några lite väl (i Mariannes ögon) steniga partier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s