29:e juli

Dag 62. Sök 1073-Tiplingelva. 21 km stiglös terräng. Fortsatte över passet och började ta oss med mot den nordöstra änden av Börgefjell, Harvassdalen. Den här vägen har jag inte sett någon annan pröva. Jag minns inte om det är Nordlandsruta eller E1 som går genom Börgefjell i de här trakterna, oavsett så tar den i mitt tycke en svår och onödigt lång väg. Den går genom ett pass med en liten glaciär i och gör dessutom en kraftig sydvästligt böj innan den slutar i Harvassdalen. Min väg här är verkligen att rekommendera, lättgådd och rak.
Prövade att fiska lite men inget skedde. Fann en fin tältplats precis i trädgränsen ovanför Tiplingelva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s