3:e augusti

Dag 67. Kilvassaksla-Balskota. 25 km stig, lite väg på mitten.

Litt grått och regntungt när vi startade men det lättade utöver dagen. Mötte en dam som var på tur allena, hennes man tog sig en fisketur i närområdet när hon gick på sina turer. Också ett sätt att hantera olika hobbies i förhållandet. 

Lite dryg stigning upp över Speltfjelldalen, tog en paus strax innan toppen. Sedan höll vi dalsidan till vi kom ned till en öppen kåta, Balskota. Den var dessvärre ingenting att bo i så vi gick videre en kilometer till en fin tältplats. 

Spjeltfjelldalen
Okstindan
Balskota

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s