4:e augusti

Dag 68. Balskota-Grasfjellkoia. 25 km stig med lite väg på mitten.

Fint gåväder som vanligt. Mötte Jelle strax efter Gressvasshytta, kanske en knapp mil efter vår start för dagen. Det visade sig att efter att han stack från Krutvasshytta tidigt på morgonen så gick han långt och kom alltså lite längre än oss på de här två dagarna. Men igår mötte han några norrmän på hyttan som bjöd honom på alldeles för mycket alkohol. Han var därför ganska sliten när vi mötte honom, han hade dessutom bara tagit sig drygt 3 km när jag och Marianne, sjusovare, gått knappt 10.

Han följde med oss ända till Grasfjellkoia efter att ha tvekat (pga formen) en liten stund. Där slog vi läger utan koian men uppehöll oss mest inne i den. Det var en trevligt knuttimrad stuga på 4×4 meter, jag tror den sköts om av Statskog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s