10:e september

Dag 105. Skaidielva – Olderfjord Turistsenter. 33 km rösad osynlig stig förutom lite väg på slutet.

Satte klockan på 06:00 för att veta att jag faktiskt skulle hinna till Olderfjord innan 17:00 då butiken stängde. Stod opp 07:15.

Började att gå med tanken att det var hopplöst att nå butiken idag, men jag skulle se hur terrängen var. Skulle den bli som igår var allt hopp ute, var det same-stig som efter Maze var allt ok. Stigen visade sig vara inte så mycket stig som lättgått vidd. Det hjälpte hur som helst och jag kunde ta lunch efter 19 km strax efter dagens genväg ned mot Olderfjord hade börjat.

Kom till Olderfjord, hämtade ut den sista depoten och skickade tillbaka(!) det mesta av maten, jag hade så mycket kvar sedan Maze. Funderade im i det sista om jag också skulle skicka hem fiskeutrustningen, men den får bli med till slutet. Resten av kvällen spenderades i en soffa på campingen.

Hav?
Hav! Då har jag gått från söderkust till östkust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s